Sponsrad artikel exempel

Sponsrad artikelSponsrad artikel eller Native advertising är effektivt sätt att få ut ett längre och  mer komplext budskap till sin målgrupp än via reguljära webbannonser.

Genom att använda ett redaktionellt tilltal formgivet så att det matchar den redaktionella omgivningen i design och form samt att innehållet har en hög kvalité uppnår man ett mycket högre värde på kampanjpengen.

De sponsrade texterna skrivs i samma teckenvolym som de redaktionella texterna på Hamnen.se. En notis  får ha max 800 tecken och en artikel ca 2400 tecken. Bilder och inbäddade filmer efter behov. Artiklarna ska annonsmarkeras med avsändarens namn eller varumärke. Bilderna ska vara i GIF, JPG eller PNG. De ska ha storleken 490 x 276  pixlar med en maxvikt på 150 kB, gärna upplösning 150 ppi (Pixel per inch). 

När materialet skickas till Hamnen.se ska det markeras var i texten bilder och eventuellt filmer ska placeras. Startbilden ska också markeras, dvs den bild som också syns i puffen på startsidan.

Alla bildnamn måste döpas med namn som enbart innehåller bokstäver från a-z, siffror, bindestreck och understreck. Bildnamnen kan inte innehålla mellanslag.
Exempel på namn:     sponsrad_artilkel_hamnen-okt2015.jpg

Vi kan hjälpa till att skriva och utforma artiklarna.

Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring 08-667 38 00.

Hamnen Play/ Tipsar

 

hamnenplay dump

Mest läst

mestlast dump

 

Bloggar/senaste

Bloggar senaste

 

Senaste nytt

Senaste nytt